VEILIG BETALEN

Omdat online shoppen steeds populairder wordt en er dagelijks ontzettend veel nieuwe webwinkels bijkomen, is het belangrijk dat je er zeker van bent dat je op een veilige manier kunt winkelen. Bij empathicstyle.com kun je altijd winkelen in een beveiligde SSL omgeving. Wij zorgen ervoor dat al jouw persoonlijke gegevens veilig worden bewaard. Daarnaast worden jouw gegevens nooit verstrekt aan derden. Zo ben je er altijd zeker van dat je op een veilige manier kunt shoppen bij empathicstyle.com.

De iDeal, PayPal, SOFORT banking, GiroPay, CreditCard, Klarna en Bankcontant / Mister Cash transacties vinden plaats via de organisatie Mollie, zij zullen ervoor zorgen dat jouw betaling qua veiligheid niks te kort komt en deze goed zal worden afgehandeld.

iDeal

Als je toegang hebt tot internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Triodos Bank, de Friesland Bank of Knab dan kun je via iDeal betalen bij empathicstyle.com.

Klarna

Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. Je vult je gegevens in en betaalt wanneer het jou uitkomt tijdens de betaaltermijn van 30 dagen. Deze betaalmethode brengt voor ons veel kosten met zich mee en daarom rekenen wij een kleine toeslag van €1,50.

PayPal

Indien je kiest om met PayPal te betalen, word je tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website.

Als je nieuw bent bij PayPal kun je je als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien je al een PayPal account heeft, kun je inloggen met je gebruikersnaam en de betaling bevestigen.

Bankcontant / Mister Cash

Dit is een betaalsysteem wat vergelijkbaar is met iDeal. Dit betaalsysteem wordt vooral gebruikt in België.

SOFORT Banking

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

Giropay

Dit is een betaalsysteem wat vergelijkbaar is met iDeal. Dit betaalsysteem wordt vooral gebruikt in Duitsland.

CreditCard

Betalen met een creditcard is erg makkelijk. Het enige dat klanten hoeven te doen is hun kaartgegevens invullen en de betaling autoriseren. Met behulp van onze Recurring API is het ook mogelijk om one-click betalingen, gespreide betalingen en andere complexe betaalstructuren te faciliteren via creditcard.

Mollie ondersteunt alle belangrijke globale en gelokaliseerde creditcardmerken: Visa, Mastercard, American Express, Cartes Bancaires en CartaSi,