RETOURNEREN

Is het artikel toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dat kan gebeuren. Controleer eerst of het artikel voldoet aan de onderstaande voorwaarden en download hier het ruil- retourformulier. Na het invullen van het ruil- retourformulier mag je het samen met het artikel (op eigen kosten) terugsturen naar onderstaand postadres. 

LET OP: Zonder het ruil- retourformulier kunnen wij je retour NIET verwerken! Download HIER het ruil- retourformulier. Heb je geen printer? Neem de gegevens dan over met pen en papier. 

Wil je er zeker van zijn dat je retour pakketje bij ons aankomt? Stuur het pakketje dan niet op vrijdag retour. Wij zijn in het weekend niet aanwezig op kantoor, waardoor wij je retour pakketje niet persoonlijk kunnen aannemen en dan kan het zijn dat je pakketje elders wordt afgegeven. Wij raden dan ook aan om zelf de track & trace code in de gaten te houden en mocht je pakketje ergens anders zijn afgegeven dit z.s.m. aan ons te melden, zodat wij het pakketje dan kunnen afhalen. 

VOORWAARDEN RETOURNEREN/RUILEN

– Het artikel dient ongebruikt, onbeschadigd  en ongewassen te zijn.
– Het artikel dient geen draagsporen, zoals zweet-, rook-, parfum- of kooklucht bevatten.
– Bewaar artikelen ook niet in een rokerige ruimte of in een keuken aangezien artikelen met een geur niet geaccepteerd worden.
– Artikelen die deo/make-up vlekken bevatten na het passen zullen niet retour worden geaccepteerd.
– Het artikel dient netjes in de originele (onbeschadigde) verpakking te zitten met alle tags nog bevestigd. 
– Het retourrecht vervalt als je zelf hebt geprobeerd om het artikel op wat voor wijze dan ook te repareren of veranderen.
– Het artikel dient binnen 14 dagen na ontvangst bij ons binnen te zijn.
– Retours die na 14 dagen bij ons binnen komen zijn te laat en kunnen wij niet meer in behandeling nemen.
– Schoenen dienen netjes in de schoenendoos te zitten en opgestuurd te worden in de verzendzak, waarin de schoenendoos verpakt zat. 
– Sieraden kunnen uit hygiënisch oogpunt niet geretourneerd worden.
– Afgeprijsde artikelen die in de sale staan nemen wij niet retour.

Let er extra goed op dat het artikel aan de bovenstaande voorwaarden voldoet. Controleer dus zelf ook het artikel op geur, draagsporen & vlekken! Verzend het artikel (met alle tags bevestigd) netjes in de originele verpakking en verzendzak. (Anders zijn wij genoodzaakt en tevens gerechtigd het artikel te weigeren!)

Wil je graag je pakketje alvast online frankeren? Klik dan hier

RETOURTERMIJN

Wij dienen je retour binnen het retourtermijn van 14 dagen na ontvangst binnen te hebben. Deze periode gaat in op de dag dat het pakketje door jou of namens jou in ontvangst is genomen. Wij raden je aan om je retour op tijd terug te sturen, zodat je er zeker van bent dat je retour binnen het retourtermijn bij ons wordt afgeleverd. Retours die na 14 dagen bij ons binnen komen zijn te laat en kunnen wij niet meer in behandeling nemen en zullen worden geweigerd. 

VERZENDBEWIJS

Wij adviseren je een traceerbare manier van verzending te gebruiken en om het bewijs van de verzending te bewaren. Houd er rekening mee dat je zelf de kosten voor de retourzending dient te betalen.

De consument is wettelijk verplicht zorg te dragen voor de artikelen totdat empathicstyle.com de artikelen retour heeft ontvangen. empathicstyle.com kan niet aansprakelijk worden gesteld voor een beschadigde of zoekgeraakte zending.

TERUGBETALING

Zodra wij je retour in goede staat hebben ontvangen en aan alle retourvoorwaarden voldoet, zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op jouw rekeningnummer. Wanneer je retour is verwerkt/terugbetaald ontvang je automatisch een bevestiging via de mail. Het bedrag staat na ontvangst van de bevestigingsmail meestal de volgende werkdag weer op jouw rekeningnummer, maar het kan ook één dag langer duren.

Heb je 14 dagen na de verzending van je retour nog geen bevestigingsmail van ons ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice door een mail te sturen aan info@empathicstyle.com met vermelding van je factuurnummer.

LET OP: Je ontvangt dus GEEN automatische bevestigingsmail wanneer wij je retour hebben ontvangen, alléén wanneer wij je retour hebben verwerkt/terugbetaald. Dit gebeurt uiterlijk binnen 14 dagen! 

WAT DOEN MET SCHADE?

empathicstyle.com controleert alle bestellingen op de kwaliteit van de artikelen en maakt een foto van het artikel, voordat deze naar de klant wordt verzonden. Zo kunnen geschillen onderbouwd worden aan de hand van de foto. Mocht het nu toch voor komen dat een product niet in de verwachte staat ontvangen wordt, neem dan binnen 24 uur contact op met ons via info@empathicstyle.com. Artikelen worden als defect beschouwd als ze beschadigd worden ontvangen. Artikelen die zijn beschadigd als gevolg van slijtage worden niet beschouwd als defect. Wij kunnen een defect artikel alleen omruilen voor hetzelfde artikel, zolang de voorraad strekt.

Verdere informatie over garantie en onderhoud kun je hier terugvinden.

RUILEN

Wil je jouw item ruilen voor een andere maat of artikel? Dat is geen probleem! Download hier het ruil- retourformulier en vul de gewenste maat in en stuur deze samen met het artikel terug. Het artikel + ruil- retourformulier kun je retour (op eigen kosten) terugsturen naar onderstaand postadres. Vervolgens verzenden wij gratis de gewenste maat naar je toe. Uiteraard geldt dit alleen als de gewenste maat nog op voorraad is, anders zullen wij het bedrag weer terugstorten op jouw rekeningnummer. 

EMPATHIC STYLE
KONINGSWEG 21
9731AN GRONINGEN