RETOURNEREN

Is het artikel toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dat kan gebeuren. Controleer eerst of het artikel voldoet aan de onderstaande voorwaarden en meld je retour z.s.m. aan door een mail te sturen aan info@empathicstyle.com en vermeld daarin je naam, factuurnummer, en product. Artikelen die niet aan de onderstaande voorwaarden voldoen, nemen wij niet retour! Vervolgens kun je het product + factuur (op eigen kosten) terugsturen naar onderstaand postadres.

*  Let erop dat bij het retour zenden van het pakketje de afzender (jouw eigen adres) te allen tijde zichtbaar moet zijn! (Zet bij ons adres ‘ontvanger’ en bij jouw eigen adres ‘afzender’)

Wij dienen je retour binnen 14 dagen na ontvangst binnen te hebben. Deze periode gaat in op de dag dat het pakketje door jou of namens jou in ontvangst is genomen. Retours die na 14 dagen bij ons binnen komen zijn te laat en kunnen wij niet meer in behandeling nemen en zullen worden teruggestuurd. Zodra wij je retour in goede staat hebben ontvangen, zullen wij het volledige aankoopbedrag binnen 14 werkdagen terugstorten op jouw rekeningnummer. Zodra het bedrag is teruggestort ontvang je automatisch een bevestiging via de mail. Het bedrag staat dan de volgende werkdag weer op jouw rekeningnummer.

*  Let er extra goed op dat het artikel aan de onderstaande voorwaarden voldoet. Controleer dus zelf ook het artikel op geur, draagsporen & vlekken! (Anders zijn wij genoodzaakt het artikel weer terug te sturen!)

VOORWAARDEN RETOURNEREN/RUILEN

– Het artikel dient ongebruikt, onbeschadigd  en ongewassen te zijn.
– Het artikel dient geen draagsporen, zoals zweet-, rook-, parfum- of kooklucht bevatten.
– Bewaar artikelen ook niet in een rokerige ruimte of in een keuken aangezien artikelen met een geur niet geaccepteerd worden.
– Artikelen die deo/make-up vlekken bevatten na het passen zullen niet retour worden geaccepteerd.
– Het artikel dient netjes in de originele (onbeschadigde) verpakking te zitten met alle tags nog bevestigd.
– Het retourrecht vervalt als je zelf hebt geprobeerd om het artikel op wat voor wijze dan ook te repareren of veranderen.
– Het artikel dient binnen 14 dagen na ontvangst bij ons binnen te zijn.
– Retours die na 14 dagen bij ons binnen komen zijn te laat en kunnen wij niet meer in behandeling nemen.
– Schoenen dienen netjes in de schoenendoos te zitten en opgestuurd te worden in de verzendzak, waarin de schoenendoos verpakt zat. (Er mag niet op de schoenendoos zelf geplakt of geschreven worden!)
– Sieraden, zonnebrillen en afgeprijsde artikelen mogen niet geretourneerd worden.

Let op: Indien het artikel niet aan de bovenstaande voorwaarden voldoet heeft empathicstyle.com het recht de retournering te weigeren en zal het artikel worden teruggestuurd.

Wij adviseren je een traceerbare manier van verzending te gebruiken en om het bewijs van de verzending te bewaren. Houd er rekening mee dat je zelf de kosten voor de retourzending dient te betalen.

WAT DOEN MET SCHADE?

empathicstyle.com controleert alle bestellingen op de kwaliteit van de producten en maakt een foto van het product voordat deze naar de klant wordt verzonden. Zo kunnen geschillen onderbouwd worden aan de hand van de foto. Mocht het nu toch voor komen dat een product niet in de verwachte staat ontvangen wordt, neem dan binnen 24 uur contact op met ons via info@empathicstyle.com. Artikelen worden als defect beschouwd als ze beschadigd worden ontvangen. Artikelen die zijn beschadigd als gevolg van slijtage worden niet beschouwd als defect. Wij kunnen een defect artikel alleen omruilen voor hetzelfde product, zolang de voorraad strekt.

RUILEN

Wil je jouw item ruilen voor een andere maat of product? Dat is geen probleem! Meld je retour aan door een mail te sturen aan info@empathicstyle.com en vermeld daarin je naam, je ordernummer en het product. Het product kun je retour (op eigen kosten) terugsturen naar onderstaand postadres. Vervolgens verzenden wij gratis de gewenste maat naar je toe.

Empathic Style
Koningsweg 21
9731AN Groningen