VERZENDEN

Als je op werkdagen voor 16:30 uur besteld, versturen wij jouw pakketje dezelfde dag nog met PostNL. Je hebt jouw pakketje dan al de volgende dag in huis! In het weekend of op feestdagen kan het iets langer duren.

Voor 16:30 u besteld op: Bezorging op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag


Let op: Het kan voorkomen dat PostNL jouw pakketje één dag later bezorgd dan normaal. Helaas hebben wij hier geen controle over, omdat het op tijd afleveren van het pakketje de verantwoordelijkheid is van PostNL.

KOSTEN

De verzendkosten voor pakketten en brievenbuspakketjes zijn €4,95. De verzendkosten voor pakketten in België zijn €5,95. Bij een bestelling boven de €75,- versturen wij jouw pakketje gratis (binnen Nederland) naar je op!

De meeste webshops die ‘gratis’ verzending aanbieden berekenen de verzendkosten door in de verkoopprijs van de artikelen. Dit vinden wij echter oneerlijk, omdat de consument per artikel een deel of de volledige verzendkosten betaald. Zo betaald de consument dus extra kosten zonder dit te weten. Wij zijn transparant over de verzendkosten.

VERZENDBEVESTIGING

Als wij jouw pakketje of brievenbuspakketje hebben verstuurd, krijg je automatisch een bevestigingsmail van PostNL. Hierin kun je de track & trace code vinden. Met dit nummer kun je zelf het pakketje volgen.

AFHALEN

Je kunt je pakketje ook komen afhalen bij ons. Je doet dan de betaling via de webshop en vinkt bij de verzendmethoden ‘Afhalen’ aan. Zodra je bestelling klaarstaat krijg je van ons bericht en kun je je bestelling bij ons afhalen (dit kan op afspraak tussen 09:00 & 17:30).

Empathic Style
Koningsweg 21
9731AN Groningen