VERZENDEN

Als je op werkdagen voor 16:00 uur besteld, versturen wij jouw pakketje dezelfde dag nog met PostNL. Je hebt jouw pakketje dan al de volgende dag in huis! In het weekend of op feestdagen kan het iets langer duren.

Voor 16:00 u besteld op: Bezorging op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag


Let op: Mocht je het verkeerde afleveradres hebben ingevoerd, stuur dan z.s.m. een mail naar: info@empathicstyle.com dan zullen wij het afleveradres gelijk wijzigen.

KOSTEN

De verzendkosten voor pakketten en brievenbuspakketjes zijn €4,95 en voor briefpost €2,95. De verzendkosten voor pakketten en brievenbuspakketjes in België zijn €5,95. Zodra je klaar bent met shoppen en je naar je shopping bag gaat zie je hoeveel de verzendkosten voor jouw bestelling bedragen. Bij een bestelling boven de €75,- versturen wij jouw pakketje gratis (binnen Nederland) naar je op!

VERZENDBEVESTIGING

Als wij jouw pakketje of brievenbuspakketje hebben verstuurd, krijg je automatisch een bevestigingsmail van PostNL. Hierin kun je het trackingnummer vinden. Met dit nummer kun je zelf het pakketje volgen.

AFHALEN

Je kunt je pakketje ook komen afhalen bij ons. Je doet dan de betaling via de webshop en vinkt bij de verzendmethoden ‘Afhalen’ aan. Zodra je bestelling klaarstaat krijg je van ons bericht en kun je je bestelling bij ons afhalen (dit kan tussen 09:00 & 17:00).

Empathic Style
Koningsweg 21
9731AN Groningen